Spring til indhold

Crossbody tasker til damer og piger

Crossbody taske eller også kendt som betegnelsen crossover taske, er en af nutidens mest anvendte dametasker. En crossover taske er en dametaske, typisk med en lang læderrem eller metal kæde. Det typiske ved den slags taske er, at den kan bæres diagonalt over brystet, hvilket også er super smart og elegant. Da tasken kan bæres skråt over brystet, har den naturligvis også en lang justerbar taskerem, og pludselig har du flere styling muligheder for at anvende tasken.

Netop derfor er crossbody tasker utrolig populære, uanset om du er ung eller en moden kvinde med en travl hverdag.

Styling af crossbody taske

Som nævnt tidligere kan du style din crossover taske på flere forskellige måder. Remmen på vores faux læderremme kan oftest justeres og ikke nok med at vores tasker med kæderem har en god længde, så kan tasken styles præcis efter dit outfit. Her giver vi dig 3 tips til hvordan du kan anvende en crossbody taske.  
  1. Vores tasker med kæderem kan styles som crossbody tasker, den er perfekt som en hverdagstaske, uanset om du er den aktive type på cykel eller den travle kvinde med fast job. Længden kan nemt justeres og du kan bære tasken som du vil, uanset hvor du er på farten.

  2. Som H.C. Andersen har nævnt i sit berømte eventyr, at rejse er at leve. Hvem elsker ikke at rejse, og opleve andre kulturer og ikke mindst maden. Netop på en vidunderlig rejse, er crossbody tasken helt uundværlig. Du er ude at opleve en masse, nyde ferien og skabe nye oplevelser, så er der ikke tid til at gå og passe på din taske. Her er det netop fordelen ved at du bærer tasken tæt på kroppen, da man ofte har vigtige ting i den, kontanter, dankort, mobil mm.

  3. Gå-i-byen tasken! Skal du i byen, feste og bare have det sjovt, så er det ikke en hvilken som helst dametaske du skal vælge. Vi anbefaler helt klart en crossover taske, når du skal ud at fyre den af med veninderne. Det er et oplagt valg, når du skal ud på dansegulvet og vise dine nyeste danse moves, at kunne bære din taske skråt over brystet, så du ikke skal gå og bekymre dig om den.

Den klassisk sort crossover taske

Vi, i Danmark, er vilde med den klassiske sorte farve, uanset om det er billigt modetøj eller accessories til kvinder. Det forstår vi udmærket godt. Den sorte farve er en sikker vinder, uanset dit outfit og anledning. Om du skal kombinere din taske med den klassiske sorte kjole eller dit hverdagslook.

Efter stor efterspørgsel fra jer, har vi fået mange flere, flotte og unikke crossbody tasker i sort farve. Både den lille taske, men også større modeller med flere indvendige rum. Blandt vores sorte tasker, finder du bl.a. skylar tasken, som er med lang metalkæde og 3 indvendige rum. Vi synes personligt, at den er mega nice med flere lommer, da man nemt og hurtigt kan organisere sin taske med de vigtigste ting. Fx en lomme til kontanter og dankort, 1 rum til makeup osv. og sidst, men ikke mindst, 1 lomme til nøglerne. Der er intet værre end at lede rundt i sin taske, for at finde præcis det man leder efter.

Shop billig tasker til kvinder

Street Of Fashion har altid et fedt og unikt udvalg af faux lædertasker. Vi mener ikke at en taske nødvendigvis skal koste flere tusinde kroner. Mange har måske heller ikke lyst eller økonomi til at ofre så mange penge på det. Vores mission er at finde billige tasker med flot og unikt design, hvor både kvalitet og pris går hånd i hånd. Alle vores dametasker er nøje udvalgte, og vi følger modetrenden nøje på markedet, for at spotte den perfekte taske til dig.

Du kan se alle vores dametasker her.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0